Ballafaqimi Me Demonët: Kuptimi Depresioni Klinik Nga Perspektiva E Një Të Mbijetuari Të (Paperback)

Ballafaqimi Me Demonët: Kuptimi Depresioni Klinik Nga Perspektiva E Një Të Mbijetuari Të By Tracilyn George Cover Image

Ballafaqimi Me Demonët: Kuptimi Depresioni Klinik Nga Perspektiva E Një Të Mbijetuari Të (Paperback)

$12.99


Title unavailable, please email for information.

A keni ju ose nj i dashur keni nj 's mundje mendore? A keni menduar ndonj her se far mund t b ni p r t ndihmuar? Ky lib r sht p rgjigjja juaj P r t kuptuar plot sisht depresionin, duhet t d gjoni me v mendje dhe me v mendje ata q jan t pik lluar. Sht e r nd sishme q kushdo q ka's mundje mendore t trajtohet me mir si, respekt dhe dinjitet, jo me stigm , paragjykime dhe p rbuzje sepse ne po luftojm nj betej p rtej vizionit dhe mir kuptimit t dikujt. Vet m se nuk dukemi t 's mur , nuk do t thot se nuk jemi. Q llimi i k tij libri sht t shikojm 's mundjen mendore nga brenda dhe nga k ndv shtrimi i nj t mbijetuari.

Product Details ISBN: 9781393606703
ISBN-10: 1393606709
Publisher: Draft2digital
Publication Date: March 31st, 2020
Pages: 100
Language: English